De Hanekampen 29 - 9411 XN Beilen - Tel: +31 (0)593 - 540 232 - Fax: +31 (0)593 - 540 516

Openingstijden: ma t/m vr 8:00 - 17:00 za op afspraak

Alle prijzen zijn dagprijzen. Gratis verzending vanaf € 500,-. ex. BTW bij verzending
binnen Nederland, uitgezonderd eilanden en handelaren. Actie geldig in de webshop.

 

Landreus Machines

Heeft u een vraag of zoekt u een product? Bel +31 (0)593-540 232 of      Mail

Landreus Machines Beilen is al 23 jaar het adres voor machines op het gebied van agrarisch maatwerk. Landreus is in 1998 begonnen met het bouwen en verkopen van de maaikorven. Het familiebedrijf is inmiddels overgenomen van vader op zoon die vanaf 2010 de eigenaar is. Hugo Popken is vanaf 1999 als zelfstandig ondernemer begonnen in de werktuigbouwkunde en heeft door de jaren heen veel kennis en ervaring opgedaan in deze branche. Landreus is met name gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van maaikorven op maat. De maaikorven van Landreus zijn ontworpen en ontwikkeld om onder alle omstandigheden optimaal te presteren. Landreus bewijst met de maaikorven dat u een goede doorstroom van uw watergangen krijgt. Met onze maaikorf bent u verzekerd van de beste kwaliteit, mede door het gebruik van hoogwaardig staal en materiaal keuze voor een langere levensduur. Naast onze standaard maaikorven kunnen wij deze ook op maat maken. Bijvoorbeeld een extra versterking van uw maaikorf, uw eigen kleur keuze (standaard Landreus kleur RAL2000), dubbele spijlen, opzethekjes en/of hydromotoren. Alle Landreus maaikorven worden in eigen huis gefabriceerd door gecertificeerde lassers en monteurs. De mesrug, balkrug en drukkers voor de Landreus maaikorf worden geleverd door de firma  ESM - Busatis. Inmiddels worden de Landreus maaikorven al in meer dan 10 landen binnen Europa geleverd met in elk land een importeur/dealer. De standaard afmetingen zijn leverbaar vanaf 1.00 meter tot en met 5.50 breed.


Tuin- en parkmachines van Echo

Landreus is vanaf heden ook premium dealer van ECHO tuin en park machines voor zowel particulier als professioneel gebruik. ECHO geeft 5 jaar garantie voor de particulier gebruik en professioneel gebruik 2 jaar garantie. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en brandstof voor uw huidige machine.

Ons bedrijf heeft een uitgebreid assortiment en is steeds verder uitgegroeid tot waar Landreus Machines Beilen vandaag de dag voor staat.

Echo DEPEND ON IT!

 

 

Design: Martin Pottjewijd Creations - Realisatie: ProShops Webwinkels